Preloader

Nordic Rental

Uthyrning till bygg & industribranschen

Nordic Rental sysslar med uthyrning av byggmaskiner, liftar samt anläggningsmaskiner till bygg- & industribranschen samt den offentliga sektorn. Vi erbjuder även försäljning utav maskiner, tillbehör, förbrukningsmaterial samt skyddsutrustning.

Historia
Företaget startades sensommaren 2019 av Robin Eklind med syftet att bli en stark spelare i uthyrningsbranschen. Omgående anställdes Philip Eklind, Robin Wallstedt & tillsammans har vi 25års erfarenhet från Uthyrnings- & byggbranschen.

Nutid
Vi erbjuder allt från uthyrning av maskiner, liftar, byggström, TA-planer mm., försäljning av maskiner & tillbehör till tankservice ute på plats. Vi utgår från Åbyvägen 1 i Örebro där vi har lokaler anpassade för ändamålet med butik, kontor, tvätthall och egen verkstad. Vi har egen kranbil och pickuper för att kunna ha snabba leveranser och besöka arbetsplatserna frekvent. Ute på fältet möter ni Robin Eklind som jobbar som säljare och inne i butiken träffar ni Robin Wallstedt och Philip Eklind. Varmt välkomna förbi på en kaffe!

För personlig kontakt – Klicka här!
Stäng

Sign in

Stäng

Cart (0)

Cart is empty Inga produkter i varukorgen